top of page

Over ons

Ciao!

Wij zijn Nadine en Peter, beiden afkomstig uit Zomergem (nabij Gent, Oost-Vlaanderen, België). Na een jarenlange zoektocht in Italië zijn we in 2009 verliefd geworden op de prachtige regio Le Marche, met de mooie heuvellandschappen, de eeuwenoude dorpjes en de vriendelijke mensen.

 

Het was altijd onze droom in Italië te wonen. Eind 2009 besloten we een oude boerderij in Ostra te kopen. Gezien de slechte staat waarin het gebouw toen verkeerde, waren we gedwongen deze volledig af te breken en een nieuwe constructie te bouwen. Zo realiseerden we 3 vakantiewoningen en is Sotto La Quercia (onder de eik) geboren!

 

We ontvangen U graag met open armen en we zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

 

 

Sotto La Quercia

DSC0772-1024x684-Rework.jpg

Ons domein van 4.000 m² is landelijk en rustig gelegen in Ostra. Het heeft de ideale ligging om optimaal van de stilte te kunnen genieten, zonder geïsoleerd te zitten van de buitenwereld.

 

Als u onze strada bianca inrijdt zal u frontaal op een eeuwenoude zomereik kijken. Deze eik van meer dan 400 jaar oud beschouwen we als één van onze pronkstukken van ons domein: hij laat niet enkel een monumentale indruk na, maar zorgt tevens voor de nodige schaduw.  We beschikken over een gemeenschappelijk zwembad, wat een absolute must is om je in de zomermaanden te kunnen verfrissen.

 

We bezitten een olijfgaard met 39 olijfbomen, waarvan we jaarlijks onze eigen olijfolie persen. Vanop uw privéterras kan je genieten van het prachtige uitzicht op de olijf- en wijngaarden. Er zijn ook nog verschillende plekjes in de tuin waar je van het uitzicht en het zonnetje kan genieten!

 

U bent van harte welkom!

bottom of page